0728.166.694

Livrare

Comenzile plasate online sau telefonic până în ora 15 a oricărei zi lucrătoare se vor expedia în aceeași zi. Comenzile plasate după ora 15 se vor expedia în următoarea zi lucrătoare. În caz de modificări, un operator vă va contacta pentru a comunica modificările.

*In cazul perioadelor de reduceri  expedierea comenzilor poate suferi modificări.

  1.        Livrarea prin curier – Diablos Computer livrează prin Fan Curier sau GLS oriunde în țară. Alegerea firmei de curierat se va face de către Diablos Computer în cazul comenzilor ce beneficiază de transport gratuit. Clientul poate opta pentru o firmă de curierat în acest caz doar dacă se încadrează în livrarea gratuită sau dacă dorește să achite costul transportului*. Comenzile de peste 150 de lei beneficiaza de transport gratuit**. Costul transportului comenzilor sub 150 de lei este suportat de destinatar.  
  2.        Ridicarea produselor de la showroom – In comanda plasata se va preciza din ce showroom se doreste ridicarea comenzii, iar operatorul care va contacta clientul pentru confirmare va specifica in cat timp poate fi ridicata comanda. ***

Livrarile se fac in 24 de ore lucratoare de la data la care comanda a fost confirmata de catre consultantii de vanzari DIABLOS COMPUTER si de Dumneavoastra . In cazul comenzilor cu plata prin ordin de plata sau online, livrarea se face in 24 de ore de la data la care tranzactia a fost confirmata de banca sau de procesatorul de carduri.

*Costul transportului este standard pentru comenzile sub 150 lei, si anume 25 lei. 

**Costul de 150 de lei se refera la suma achitata de catre client, nu la valoarea produselor asupra carora s-a intervenit cu cupon de reducere.

***In cazul ridicarii comenzii din showroom, timpul de asteptare poate fi de maxim doua zile lucratoare.